Subsidies

Subsidiebudgetten nog te vaak onbenut vanuit onwetendheid,

Als ondernemer weet u ongetwijfeld dat er vele mogelijkheden zijn om subsidie aan te vragen en te verwerven voor activiteiten of projecten. Subsidies worden vanuit verschillende instanties (zoals de overheid, de EU of regionale fondsen) verstrekt om ondernemers op specifieke gebieden een steun in de rug te geven en verder te helpen. Maar de subsidiewereld is behoorlijk complex, onderstaand het ASBR Subsidium (samenwerkingspartner Zero CO2) stroomschema van het subsidieverwervingsproces:

Want waar moet je zijn, welke informatie wordt gevraagd en aan welke eisen moet je voldoen? En welke projecten of activiteiten komen voor subsidie in aanmerking? Veel ondernemers zakt de moed in de schoenen wanneer ze zich oriënteren. Dat is jammer. Want geld en kansen worden zo misgelopen. Herkenbaar? En wilt u serieus kijken naar wat er voor uw onderneming mogelijk is op subsidiegebied? Dan helpt ASBR graag verder!

ASBR Subsidium is ruim 20 jaar de specialist in het aanvragen en realiseren van subsidies voor organisaties in Nederland. Ervaart u het terrein van subsidies als een doolhof? ASBR Subsidium is uw gids bij het verwerven van subsidies voor uw activiteiten of projecten. Zij maken u wegwijs in alle regelingen en programma’s en begeleiden het traject voor u van begin tot eind, inclusief de projectadministratie! Wilt u snel weten of u mogelijk voor subsidie in aanmerking kunt komen?

Neem contact met ons op!
Samen met ASBR Subsidium ondersteunt Zero CO2 ondernemers op gebied van duurzaam ondernemen.

 

Contact

Inzicht willen in subsidiemogelijkheden? ASBR is aangesloten bij het platform Zero CO2 als subsidie adviesbureau. Monique Alberts is onze contactpersoon.

Monique Alberts

Directeur en adviseurs ASBR subsidium