Samenwerkingspartners 

Accountant-partners

FACET laat ondernemers beter ondernemen! Als samenwerkingspartner bieden wij een totaaloplossing aan onze klanten. Klanten kunnen alle vraagstukken bij ons neerleggen. Op het moment dat wij de kennis zelf niet in huis hebben, schakelen we snel met een van onze samenwerkingspartners. 

Zuid Holland

Adviseren en Inspireren! Dat is de kracht van Bentacera. Kracht die zijn oorsprong vindt in lef én ondernemen. Dit alles met de menselijke maat. Stap voor stap, maar altijd met de focus op vooruit. Mét succes, na bijna 100 jaar zetten ze nog steeds (duurzame) stappen vooruit. 

Friesland

Qwintess wil vooruit. Met een ambitieus team van fiscale en accountancy experts en duurzaamheid-regisseurs zijn we elke dag onderweg naar morgen. Om vooruitgang te borgen, willen we in onze regio dé kweekvijver zijn voor jong talent.

Zuid Holland

Lentink de Jonge is een fullservice accountantskantoor en zij adviseren, begeleiden en ondersteunen u graag. Als fullservice kantoor kan thematiek rondom duurzaam ondernemen niet ontbreken. Ze staan graag voor u klaar!

Zuid Holland

Grip staat voor grip. In één ding zijn alle ondernemers gelijk: ze zijn doelgericht en willen resultaat. Dat is Grip ook. Dat resultaat vindt u terug in de correcte cijfers én in de kwaliteit van ons advies over o.a. duurzaam ondernemen.

Gelderland

Lentink heeft aandacht en kennis van uw bedrijf. Ze kijken verder dan de cijfermatige controle van de jaarrekening vanuit hun onafhankelijke positie. Dát biedt u zekerheid en inzicht en maakt u toekomstbestendig. Lentink helpt ondernemers morgen succesvoller te zijn dan vandaag.

Flevoland, Noord Holland

AD accountants adviseurs geeft vertrouwen om grenzen te verleggen. Kom maar op met uw (duurzaamheid) vraagstukken; zij zijn echte probleemoplossers. Samen met u kijken zij naar een succesvolle toekomst van uw bedrijf of organisatie. 

Limburg

Het team van Kreston Van Herwijnen staat voor je klaar om je bij te staan bij een groot aantal facetten van ondernemen en financiële huishouding. Samenwerken, nu en in te toekomst. Kreston Van Herwijnen is een regionaal kantoor met een internationale blik!

Gelderland

Aangenaam, in daadkracht en dienstverlening. Dat is waar Van Velzen accountants & adviseurs voor staat. Met onze efficiënte werkwijze, heldere kijk op accountancy, actuele kennis van fiscale zaken en een zorgvuldig opgebouwd netwerk kunnen wij u op alle financiële gebieden bijstaan.

Zuid Holland

Een rots in de branding. Westfriese zakelijkheid. Nuchter en eerlijk. Kaap Hoorn accountancy staat voor kwaliteit en bereikbaarheid. Zij kennen uw markt en spreken uw taal. Kaap Hoorn accountancy levert de hoogste kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Ontdek zelf hoe kort hun lijnen zijn.

Noord Holland

Bol Adviseurs brengt ondernemers in topvorm! Door dichtbij te komen, lef te tonen en met een blik op een duurzame toekomst zorgen zij ervoor dat jij dat kan doen waarom je bent gestart: ondernemen!

Gelderland, Limburg, Brabant

De Beer Accountants & belastingadviseurs haalt het onderste uit de kan voor hun klanten. Elke dag opnieuw. Professioneel, gepassioneerd en op een persoonlijke manier samenwerken: dat is de kracht van De Beer.

Brabant

Financieringspartners

Samen werken aan een betere wereld, dat is wat de Rabobank zich tot doelt stelt. Dat doen we niet alleen, maar dat doen we samen. Met jou.

Landelijk

Bij ING werken we elke dag aan innovaties voor miljoenen klanten. We zijn een bank met grote duurzame ambities, waar ambitieuze mensen werken. 

Landelijk

We zoeken daarom continu naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die daar écht bij helpen.

Landelijk

Fonds Nieuwe Doen verstrekt leningen aan projecten in de zorg, leefbaarheid en energie in de provincie Groningen. FND is een initiatief van de provincie Groningen.

Groningen

Het Energiefonds Drenthe financiert maatregelen waarmee de CO2-uitstoot wordt gereduceerd. Deze duurzame energieprojecten bevinden zich in de provincie Drenthe.

Drenthe

Bent u opzoek naar duurzame financiering? Het FSFE biedt financiële ondersteuning in de vorm van een lening, garantie of participatie in de provincie Friesland.

Friesland

Het Energiefonds Utrecht biedt financieringen voor organisaties met duurzame plannen in de provincie Utrecht.

Utrecht

Het Limburgs Energie Fonds zorgt voor realisatie van kansrijke projecten in of vóór Limburg die zich richten op energiebesparing/ opwekking of een bijdrage hebben aan de circulaire economie

Limburg

Friesland

Adviseren en Inspireren! Dat is de kracht van Bentacera. Kracht die zijn oorsprong vindt in lef én ondernemen. Dit alles met de menselijke maat. Stap voor stap, maar altijd met de focus op vooruit. Mét succes, na bijna 100 jaar zetten ze nog steeds (duurzame) stappen vooruit. 

Zuid Holland

Qwintess wil vooruit. Met een ambitieus team van fiscale en accountancy experts en duurzaamheid-regisseurs zijn we elke dag onderweg naar morgen. Om vooruitgang te borgen, willen we in onze regio dé kweekvijver zijn voor jong talent.

Groningen, Drenthe

Harrier maakt het verschil door als team te werken voor al hun klanten. Een klant is bij Harrier geen nummer, maar een relatie, waarvan zij samen dagelijks de verwachtingen  en behoeftes onderzoeken om hun klanten toekomstbestendig te maken.

Expert-partners

Ecoras kijkt hoe productieprocessen kunnen veranderen om circulariteit mogelijk te maken en of er biobased alternatieven zijn. Expertise: Groene chemie, Circulaire plastics en Biobased producten.

Landelijk

Ecocert is volledig BRL9500 en NTA8800 gecertificeerd voor het opstellen van energielabels en energieadviezen voor woningen (EP/W), utiliteitsgebouwen (EP/W) en nieuwbouw in de basis- en detailmethodiek. 

Landelijk

ASBR Subsidium ondersteunt ondernemers bij subsidietrajecten van aanvraag tot en met einddeclaratie. Ervaart u het terrein van subsidies als een doolhof? ASBR Subsidium is uw gids bij subsidieaanvragen.

Landelijk

Greenaumatic is een softwarebedrijf dat ESG-metrics produceert en ontwikkelt daadkrachtige rapporten.
Deze oplossingen ondersteunen bedrijven bij hun duurzaamheids- en ESG-uitdagingen.

Landelijk

Stichting Stimular heeft de tool de Milieubarometer ontwikkelt, een zeer gebruiksvriendelijk online monitoringsinstrument. Met de Milieubarometer beantwoord je vragen rondom milieu en duurzaamheid zelf.

Landelijk

Sensorfact ontwikkelt producten waarmee bedrijven in de maak- en productie industrie gemakkelijk hun energieverbruik kunnen monitoren en inzicht krijgen in machineonderhoud. Het simpel maken van slimme software.

Landelijk

Slim en snel online publiceren? Samen met én voor collega’s, klanten en stakeholders? De software van Iwink helpt je. Om toegankelijk, duurzaam, foutloos, transparant en veilig te rapporteren.

Landelijk

Donkergroep realiseert groene en gezonde binnen- en buitenruimtes. Met hun groene inrichting bieden zij dé oplossing voor het herstellen van biodiversiteit en het tegengaan van hittestress en wateroverlast.

Landelijk

Met een deelname aan het Koploperproject krijg je een nulmeting en volledige duurzaamheidsanalyse van jouw organisatie. Je doorloopt het traject samen met een groep van 10/12 bedrijven.

Landelijk

NL Groen brengt bedrijven die willen verduurzamen graag in contact met de producenten van duurzame oplossingen. Bijvoorbeeld om restuitstoot te compenseren met Mischantus (Olifantsgras). 

Landelijk

enerGQ wil elke organisatie in staat stellen de door energie gecreëerde waarde te maximaliseren. energQ richt zich met name op de energiemonitoring van grote ondernemingen.

Landelijk

Smartdodos voorziet u van duidelijke grafieken en wizzards om u een volledig beeld te geven van uw energieverbruik en eventuele energie opwekking. Dit alles is terug te vinden in een gebruiksvriendelijk dashboard 

Landelijk