Over ons

Wie zitten achter de schermen

Professionals bundelen krachten

Experts slaan de handen in één!

De wereld een stukje schoner en de MKB'er toekomstbestendig!

Het platform Zero CO2 dankt zijn bestaan aan het ondoorzichtige woud van subsidie-, fiscale- en financieringsregelingen voor duurzaamheidsprojecten. De wet- en regelgeving verandert geregeld, waardoor ondernemers kansen laten liggen. Met Zero CO2 willen wij iedere MKB’er concrete stappen laten zetten met een realistisch financieel overzicht. 

Dit doen wij door specialisten voor jou aan het werk te zetten. Wij bieden een hapklaar pakket afgestemd op jouw eigen wensen en behoeftes. Wil je een bedrijfspand verduurzamen of binnen mobiliteit het één en ander investeren, wij laten jouw alle mogelijkheden zien, zodat je de boot niet mist! 

Je wilt als MKB ondernemer iets goeds voor de wereld doen, maar jouw toekomstige financiële positie is net zo belangrijk! Dit begrijpen wij maar al te goed en gaan daarom graag met je in gesprek! 

Onze samenwerkingspartners zijn ieder gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Door samen de kar te trekken van Zero CO2, worden verbindingen met elkaar gelegd, wat uiteindelijk voordeliger kan zijn voor de MKB ondernemer. 

Onze partners zijn: energQ, Ecocert, Harrier accountancy-bedrijfsadvies, Fonds Nieuwe Doen, Energiefonds Drenthe, DonkerGroep, Groningen Werkt Slim, Groningen Bereikbaar, OV bureau Groningen Drenthe, Bol ICT, Koploperproject, Rabobank en RB-subsidieadvies. 

Grondleggers en contactpersonen van Zero CO2

Sanne Marissen

Vennoot- MVO Adviseur

De wereld beter achterlaten, kan alleen wanneer we samenwerken. Met Zero CO2 bieden wij samen met onze partners een hapklaar pakket aan. Een platform voor iedere ondernemer die geïnteresseerd is in verduurzamen. Concrete & realistische handvatten voor klimaataanpassingen. 

We kijken naar de voordelen die wij voor de ondernemer kunnen realiseren en blijven het hele traject in contact. Wij gaan verder dan alleen adviseren, wij steken namelijk zelf ook de armen uit de mouwen! Verduurzamen doe je samen!

06 23 44 26 36 – sanne.marissen@zeroco2.nl

Harry Marissen

Vennoot - Accountant AA

Het verduurzamen van uw onderneming is investeren in continuïteit. Door de overheden wordt u hierbij ondersteund met subsidies, fiscale tegemoetkomingen en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

Door nu te investeren maakt u uw bedrijf toekomstbestendig en zorgt u er voor dat uw onderneming zich positief onderscheid. Vanuit mijn eigen ervaring en expertise help ik u graag samen met mijn collega’s en onze partners ook uw bedrijf te verduurzamen.

06 57 76 81 39 – harry.marissen@zeroco2.nl