Over ons

Wie zitten achter de schermen

Harrier accountancy-bedrijfsadvies staat aan de basis van de website zeroCO2.nl. Deze website biedt ondernemers op een concrete en realistische manier inzicht in de kansen van investeren in duurzaamheid. Wij doen dit samen met partners die actief zijn en elkaar onderling versterken.

Deze partners zijn Groningen Werkt Slim, Ecocert, enerGQ, Fonds Nieuwe Doen en Drentse Energie Organisatie. Alle informatie over het verduurzamen van bedrijfspanden, mobiliteit & transport en bedrijfsprocessen wordt overzichtelijk gepresenteerd.

Aanleiding voor dit initiatief is het ondoorzichtige woud van subsidie-, fiscale- en financieringsregelingen voor duurzaamheidsprojecten. Met zeroCO2.nl maakt Harrier de mogelijkheden inzichtelijk. Ondernemers met concrete plannen kunnen eenvoudig contact opnemen en worden volledig ontzorgd van investeringsplan tot realisatie. Vaak blijkt meer mogelijk dan op voorhand wordt gedacht!

Visie

Vanaf de start zetten wij (Harrier accountancy-bedrijfsadvies) in op digitale data-uitwisseling. Onze motivatie hiervoor is dat we daardoor meer tijd hebben voor persoonlijk contact met onze klanten. Onze klanten kennen onze medewerkers en onze medewerkers kennen alle klanten. Wij geloven in teamwork met een focus op kwaliteit en met oog voor de omgeving waarin wij werken. Inmiddels weten ruim 500 klanten dit te waarderen.

Verantwoord

Bedrijfscontinuïteit staat voorop bij Harrier accountancy-bedrijfsadvies. Dat koppelt ons kantoor aan de de volgende vraagstukken: CO2 uitstoot, goed werkgeverschap, vermindering van afval en eerlijk zaken doen. Het leidt tot de volgende missie: “Als accountants- en advieskantoor streven wij naar een gezonde bedrijfsvoering, waarin onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen binnen een goede werk-privé balans en waarin we op een transparante eerlijke manier diensten aan onze klanten leveren van een hoog kwaliteitsniveau. We vinden het belangrijk om in de uitvoering van onze werkzaamheden een minimale impact hebben op het milieu.”

Toegevoegde waarde

Wij voegen geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en zekerheid toe aan informatie. Daarbij ondersteunen wij onze klanten bij analyse en duiding van deze informatie. Hierdoor krijgen zij meer controle over hun onderneming en kunnen zij bijsturen, indien en waar dat nodig is. Bij dit alles staat een persoonlijke benadering van onze klanten centraal in onze dienstverlening.

Contactpersonen - Zero CO2

Harry Marissen

Vennoot - Accountant AA

Het verduurzamen van uw onderneming is investeren in continuïteit. Door de overheden wordt u hierbij ondersteund met subsidies, fiscale tegemoetkomingen en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

Door nu te investeren maakt u uw bedrijf toekomstbestendig en zorgt u er voor dat uw onderneming zich positief onderscheid. Vanuit mijn eigen ervaring en expertise help ik u graag samen met mijn collega’s en onze partners ook uw bedrijf te verduurzamen.

06 57 77 68 139 – harry.marissen@harrier.nu. 

Sanne Vogel

MVO Adviseur

De wereld beter achterlaten, kan alleen wanneer we samenwerken. Met Zero CO2 bieden wij samen met onze partners een hapklaar pakket aan. Een platform voor iedere ondernemer die geïnteresseerd is in verduurzamen. Concrete & realistische handvatten voor klimaataanpassingen. 

We kijken naar de voordelen die wij voor de ondernemer kunnen realiseren en blijven het hele traject in contact. Wij gaan verder dan alleen adviseren, wij steken namelijk zelf ook de armen uit de mouwen! Verduurzamen doe je samen!

06 23 44 26 36 – sanne.vogel@harrier.nu