Over ons

Wie zitten achter de schermen

Professionals bundelen krachten

Experts slaan de handen in één!

De wereld een stukje schoner en de MKB'er toekomstbestendig!

Het platform Zero CO2 dankt zijn bestaan aan het ondoorzichtige woud van subsidie-, fiscale- en financieringsregelingen voor duurzaamheidsprojecten. De wet- en regelgeving verandert geregeld, waardoor ondernemers kansen laten liggen. Met Zero CO2 willen wij iedere MKB’er concrete stappen laten zetten met een realistisch financieel overzicht. 

Dit doen wij door specialisten voor jou aan het werk te zetten. Wij bieden een kant en klaar pakket afgestemd op jouw eigen wensen en behoeftes. Wil je een bedrijfspand verduurzamen, binnen mobiliteit het één en ander investeren of je bedrijfsprocessen monitoren, wij laten jouw alle mogelijkheden zien, zodat je de boot niet mist! 

Je wilt als MKB ondernemer iets goeds voor de wereld doen, maar jouw toekomstige financiële positie is net zo belangrijk! Dit begrijpen wij maar al te goed en gaan daarom graag met je in gesprek! 

Onze samenwerkingspartners zijn ieder gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Door samen de kar te trekken van Zero CO2, worden verbindingen met elkaar gelegd, wat uiteindelijk voordeliger kan zijn voor de MKB ondernemer. 

Zero CO2 - adviseurs

Sanne Marissen

Landelijk

Harry Marissen

Groningen/Drenthe

Jordy Luiken

Groningen/Drenthe

Henriëtte Marissen

Groningen/Drenthe

Lynn Pennings

Zuid Holland

Julian Jonker

Zuid Holland

Mariska Kuipers

Friesland

Julian Jonker

Zuid-Holland