Over ons

Wie zitten achter de schermen

Professionals bundelen krachten

Experts slaan de handen in één!

De wereld een stukje schoner en de MKB'er toekomstbestendig!

Het platform Zero CO2 dankt zijn bestaan aan het ondoorzichtige woud van subsidie-, fiscale- en financieringsregelingen voor duurzaamheidsprojecten. De wet- en regelgeving verandert geregeld, waardoor ondernemers kansen laten liggen. Met de aangesloten Zero CO2- accountantskantoren willen wij iedere ondernemer concrete stappen laten zetten met een realistisch financieel overzicht. 

Dit doen wij door tools, rapporten, producten en diensten aan te bieden, aan de aan kantoren, speciaal gericht op het beantwoorden van een specifiek vraagstuk omtrent duurzaam ondernemen. Wij bieden een kant en klaar pakket afgestemd op jouw eigen wensen en behoeftes. Wil je een bedrijfspand verduurzamen, binnen mobiliteit het één en ander investeren, je bedrijfsprocessen monitoren of ondersteuning bij duurzaamheid-verslaggeving, wij laten jouw alle mogelijkheden zien, zodat je de boot niet mist! 

Je wilt als ondernemer iets goeds voor de wereld doen, maar jouw toekomstige financiële positie is net zo belangrijk! Dit begrijpen wij maar al te goed en gaan daarom graag met je in gesprek! 

Onze samenwerkingspartners zijn ieder gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Door samen de kar te trekken van Zero CO2, worden verbindingen met elkaar gelegd, wat uiteindelijk voordeliger kan zijn voor de ondernemer. 

Sanne Marissen

Landelijk

Harry Marissen

Groningen/Drenthe

Henriëtte Marissen

Groningen/Drenthe

Jordy Luiken

Groningen/Drenthe

Mariska Kuipers

Friesland

Laurens Gasseling

Gelderland

Gerie Kieskamp

Gelderland

Gerwin van der Kolk

Noord-Holland, Flevoland

Arnold Brasser

Noord-Holland, Flevoland

Juanita Cid

Noord-Holland, Flevoland

Julian Jonker

Zuid Holland

Joeri de Jong

Zuid Holland

Hans Sengers

Limburg, Brabant, Gelderland

Karin de Haan

Limburg, Brabant, Gelderland

Robin Geerts

Limburg, Brabant, Gelderland