Duurzaamheidsrapportering (CSRD)

Als professioneel dienstverlener op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving, zijn wij graag uw partner bij de implementatie van de verplichte duurzaamheidsverslaggeving in het kader van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). 

De CSRD is een Europese richtlijn die bedrijven verplicht om op een transparante en consistente manier te rapporteren over hun duurzaamheidsprestaties. Deze richtlijn is bedoeld om de duurzaamheidsverslaggeving te verbeteren en ervoor te zorgen dat bedrijven verantwoording afleggen over hun impact op het milieu, maatschappij en governance. Het doel is om investeerders, consumenten en andere belanghebbenden in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen op basis van betrouwbare en vergelijkbare duurzaamheidsinformatie.

Wij begrijpen dat het implementeren van deze nieuwe richtlijn een uitdagend proces kan zijn. Daarom bieden wij u onze expertise en begeleiding aan, zodat u het beste resultaat kunt behalen.

Wilt u weten hoe onze aanpak er uit ziet? Bekijk dan de onderstaande animatie!

Video afspelen

Ontmoet ons CSRD-implementatieteam

Ons CSRD-implementatie-team bestaat uit vakbekwame consultants en accountants, die zijn getraind om u als ondernemer te ondersteunen bij implementatie van uw ESG-beleid en het borgen van het verslaggevingsproces hierover. Onze aanpak kenmerkt zich door een concreet en realistisch stappenplan, waarbij wij u praktische handvatten bieden om te voldoen aan wet- en regelgeving én die de uw onderneming toekomstbestendig maken. Door onze samenwerking met diverse kennispartners, kunnen wij u op alle duurzaamheidsthema’s ondersteunen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gedurende het implementatietraject uw gevolgde stappen te laten toetsen door één van onze ervaren accountants. Dit geeft zekerheid en comfort, dat u voldoet aan wet en regelgeving.