Bedrijfsvoering verduurzamen

Platform Zero CO2 bestaat uit diverse accountantskantoren en expertpartners gevestigd door heel Nederland. Samen bundelen we onze krachten om ondernemers te ondersteunen in het verduurzamen van de bedrijfsvoering.

Wij zorgen samen met u als ondernemer dat uw bedrijf toekomstbestendig is en blijft. Dit doen wij door concrete handvatten te bieden met een financieel realistisch overzicht. Ons motto is dan ook dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd blijft. 

Wij helpen u graag verder bij vraagstukken over het verduurzamen van bedrijfspanden (renovatie & nieuwbouw), het optimaliseren van duurzame bedrijfsprocessen en mobiliteitsvraagstukken toekomstbestendig maken in de breedste zin van het woord. 

Wilt u weten hoe onze aanpak er uit ziet? Scroll dan verder!

Themagerichte aanpak

Thema's

Mobiliteit

Mobiliteit verduurzamen is voor veel bedrijven essentieel om de uitstoot te verlagen. Vanuit het platform brengen wij u graag in contact met specialisten die uw mobiliteitsvraagstukken kunnen beantwoorden.  

Huisvesting

Een pand renoveren of een nieuwbouw pand neerzetten kunnen de nodigen uitdagingen met zich mee brengen. Graag komen wij bij u aan tafel om onze expertise in te zetten. Zo ontvangt u de meest gunstige financieringsvoorwaarden en een concreet overzicht welke duurzame maatregelen doorgevoerd kunnen worden.

Bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen optimaliseren en verduurzamen kunnen de nodige besparingen in euro’s en CO2 opleveren. Daarnaast kan goede monitoring preventief uitval van machines voorkomen. Vanuit het platform ondersteunen wij graag in optimalisatie van de volledige levenscyclus, van grondstof tot consument.