Bedrijfsgebouwen

Gezamenlijk duurzaamheid adviesrapport

Uw bedrijfspand verduurzamen of een energieneutraal bedrijfspand bouwen? Zero CO2 breng alle duurzame mogelijkheden in kaart, waaraan u zelf niet had gedacht. En geeft aan welke investeringsbedragen hier mee gemoeid gaan, inclusief terugverdientijd door besparing op uw energielasten Vanzelfsprekend brengen we alle subsidies en fiscale tegemoetkomingen in kaart en geven wij u inzicht in de financierbaarheid van uw plannen.

Stapel-financiering met een groenverklaring

De financieringsbegeleiding van Zero CO2 is er op gericht dat u de meest gunstige financieringsstructuur voor uw duurzaamheidsproject realiseert. Dit doen wij door de mogelijkheden van banken, groenbanken en provinciale financieringsfonds te onderzoeken om te komen tot de beste financiering tegen de gunstigste voorwaarden. Wij verzorgen de groenverklaring die nodig is om in aanmerking te komen voor een groenfinanciering.

Gezamenlijk duurzaamheid adviesrapport

Specialisten aan het werk

 

 Ons gezamenlijk duurzaamheids-adviesrapport is een coproductie van diverse partners binnen het platform Zero CO2. Wilt u weten hoe dit werkt? Bekijk dan deze animatie met een duidelijke uitleg van onze aanpak! Uw duurzame projecten realiseert u met Zero CO2. 

Video afspelen

Terreinscan

Hoe zit het met de biodiversiteit, wateroverlast en circulariteit op uw bedrijfsterrein? Donkergroep maakt inzichtelijk hoe duurzaam uw terrein is, hoe dit duurzamer gemaakt kan worden en welke kosten u hiermee kan besparen

Energiemonitoring

Welke energiebesparing kan het opleveren wanneer u investeert in het verduurzamen van een pand? Onze partners Smartdodos en energQ kunnen met een CO2 meting de historische, huidige en toekomstige besparingen in kaart brengen. 

Energielabel

Uw kantoorpand moet voldoen aan minimaal energielabel C. Ecocert stelt energie-labels op voor o.a. utiliteitsbouw. Wilt u uw pand verder verduurzamen? Zij advies ook het effectief investeren van bedrijfspanden met verschillende scenario’s

Financieel rapport

Voor welke fiscale- en subsidiemaatregelen kom ik in aanmerking? Zijn mijn duurzame plannen financierbaar? Vragen die Zero CO2 beantwoordt.  Hierdoor kan uw  duurzame investering tot wel 100% worden gefinancierd.

Stapel-financiering met een groenverklaring

Zero CO2 geeft duidelijkheid!

Zero CO2 zoekt uit welke financieringsmogelijkheden voor u van toepassing zijn. Daarnaast verzorgen wij de groenverklaring voor een benodigde groenfinanciering. Met een groenfinanciering kunt u vaak meer lenen tegen gunstiger voorwaarden. Wij zijn aangesloten bij de intermediairdesks van de banken en hebben korte lijnen met de provinciale duurzaamheidsfondsen. Zero CO2 geeft snel duidelijkheid over de financierbaarheid van uw duurzame plannen!

Groningen

Fonds Nieuwe Doen verstrekt leningen aan projecten in de zorg, leefbaarheid en energie in de provincie Groningen. FND is een initiatief van de provincie Groningen.

Drenthe

Energiefonds Drenthe financiert duurzame energieprojecten in de provincie Drenthe. 

Friesland

Bent u op zoek naar een duurzame financiering? Het FSFE biedt financiële ondersteuning in de vorm van een lening, garantie of participatie.

Utrecht

Het Energiefonds Utrecht biedt financieringen voor organisaties met duurzame plannen in de provincie Utrecht.

Limburg

Het Limburgs Energie Fonds zorgt voor realisatie van kansrijke projecten in of vóór Limburg, die zich richten op energiebesparing/ opwekking of een bijdrage hebben aan de circulaire economie

Friesland

Bent u opzoek naar duurzame financiering? Het FSFE biedt financiële ondersteuning in de vorm van een lening, garantie of participatie.

Groenfinanciering

Groenbanken mogen een lening verstrekken voor een project met een positief effect op het milieu en de natuur.

Zero CO2 verzorgt de groenverklaring die u nodig bent voor deze groenfinanciering.

Maak een afspraak!