Bedrijfsgebouwen

Gezamenlijk duurzaamheid adviesrapport

Wilt u een bestaand pand verduurzamen of een energieneutraal pand bouwen? Wij geven inzicht in de financiële tegemoetkomingen. We brengen alle voordelen in kaart en helpen u mee de juiste investeringen te doen, zodat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt. Daarnaast brengen wij bij renovatie verschillende scenario's in beeld betreft label verhoging.

Stapel-financiering met een groenverklaring

Zero CO2 verzorgd de financieringen voor duurzame investeringen. Dit doen wij door in gesprek te gaan met provinciale fondsen, banken en hun groenbanken. Daarnaast verzorgen wij de groenverklaring die nodig is om in aanmerking te komen voor een groenfinanciering. Door te stapelen kan een investering voor 100% gefinancierd worden en in sommige gevallen zelfs tot 110%.

Gezamenlijk duurzaamheid adviesrapport

Alle facetten voor een duurzaam bedrijfspand onder één vleugel

Specialisten aan het werk

Nog niet helemaal helder wat je wilt gaan doen qua verduurzamen? Of heb je de offertes al binnen en kan je aan de slag? Wij komen graag met jou in contact! 

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes van de ondernemer. Wij brengen een offerte uit en bij akkoord worden onze samenwerkingspartners geïnformeerd en een gezamenlijk duurzaamheid adviesrapport wordt samengesteld. Bekijk onze animatie voor meer informatie!

Video afspelen

Terreinscan

Hoe zit het met de biodiversiteit, wateroverlast en circulariteit op uw bedrijfsterrein? Donkergroep maakt inzichtelijk hoe duurzaam uw terrein is, hoe dit duurzamer gemaakt kan worden en welke kosten u hiermee kan besparen

Energiemonitoring

Welke energiebesparing kan het opleveren wanneer u investeert in het verduurzamen van een pand? Onze partners Smartdodos en energQ kunnen met een CO2 meting jou historische, huidige en toekomstige besparingen in kaart brengen. 

Energielabel

In 2023 moet ieder kantoorpand in Nederland, voorzien zijn van minimaal energielabel C. Ecocert stelt energielabels op voor o.a. utiliteitsbouw. Daarnaast geven zij advies over het effectief investeren van bedrijfspanden met verschillende scenario’s

Financieel rapport

Voor welke fiscale- en subsidiemaatregelen komt u investering in aanmerking? Hoe ziet uw financiële positie eruit na de investering? Vragen die Zero CO2 beantwoord. Daarnaast kan een duurzame investering tot wel 110% worden gefinancierd.

Stapel-financiering met een groenverklaring

Door te stapelen kan een investering voor 100% worden gefinancierd

Zero CO2 geeft duidelijkheid!

Zero CO2 zoekt uit welke financieringsmogelijkheden voor u van toepassing zijn. Daarnaast verzorgen wij de groenverklaring voor een benodigde groenfinanciering. Wij hebben korte lijnen met de provinciale fondsen en desbetreffende banken, zodat een financiering via ons kan worden samengesteld. Zero CO2 biedt een totaal plaatje. Jouw investering kan geld opleveren en dat maken wij graag inzichtelijk. Nieuwsgierig? Maak een afspraak!

Groningen

Fonds Nieuwe Doen verstrekt leningen aan projecten in de zorg, leefbaarheid en energie in de provincie Groningen. FND is een initiatief van de provincie Groningen.

Drenthe

De Energiefonds Drenthe financiert duurzame energieprojecten in de provincie Drenthe. 

Friesland

Bent u opzoek naar duurzame financiering? Het FSFE biedt financiële ondersteuning in de vorm van een lening, garantie of participatie.

Utrecht

Het Energiefonds Utrecht biedt financieringen voor organisaties met duurzame plannen in de provincie Utrecht.

Limburg

Het Limburgs Energie Fonds zorgt voor realisatie van kansrijke projecten in of vóór Limburg die zich richten op energiebesparing/ opwekking of een bijdrage hebben aan de circulaire economie

Friesland

Bent u opzoek naar duurzame financiering? Het FSFE biedt financiële ondersteuning in de vorm van een lening, garantie of participatie.

Groenfinanciering

Groenbanken mogen u een lening verstrekken, als u financiering nodig heeft, voor een project met een positief effect op het milieu en de natuur.

Zero CO2 verzorgd de groenverklaring die u nodig bent voor een groenfinanciering.

Maak een afspraak!

Wij spreken je graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!