Huisvesting

Gezamenlijk duurzaamheids-adviesrapport

Uw bedrijfspand verduurzamen of een energieneutraal bedrijfspand bouwen? Zero CO2 breng alle duurzame mogelijkheden in kaart en geeft aan welke investeringsbedragen hiermee gemoeid gaan, inclusief terugverdientijd door besparing op uw energielasten. Vanzelfsprekend brengen we alle subsidies en fiscale tegemoetkomingen in kaart en geven wij u inzicht in de financierbaarheid van uw plannen. 

Ons gezamenlijk duurzaamheids-adviesrapport is een coproductie van diverse partners binnen het platform Zero CO2. 

Wilt u weten hoe dit werkt? Bekijk dan onderstaande animatie. Duurzame projecten realiseert u met Zero CO2. 

Video afspelen

Stapel-financiering met groenverklaring

De financieringsbegeleiding van Zero CO2 is erop gericht dat u de meest gunstige financieringsstructuur voor uw duurzaamheidsproject realiseert. Dit doen wij door de mogelijkheden van (Groen)banken en provinciale financieringsfondsen te onderzoeken om te komen tot de beste financiering tegen de meest gunstigste voorwaarden. Daarnaast verzorgen wij de groenverklaring voor een benodigde groenfinanciering.

Wij zijn aangesloten bij de intermediairdesks van de banken en hebben korte lijnen met de provinciale duurzaamheidsfondsen. Zero CO2 geeft snel duidelijkheid over de financierbaarheid van uw duurzame plannen!