Energieverbruik besparen

Gebouwen en machines

enerGQ HELPT U ENERGIE TE BESPAREN EN STORINGEN TE VOORKOMEN.​

Met onze slimme software kunnen wij verbanden leggen tussen procesgegevens, domeinkennis, energieverbruik en weer-data (KNMI).

Producten & diensten:

Baselining & Potentieelscan

Door historische en actuele energie data te combineren met proces en weerdata kunnen besparingen en optimalisaties in kaart worden gebracht

Vroegtijdige opsporing van afwijkingen

Doordat onze software onregelmatigheden in een zeer vroeg stadium signaleert kan escalatie worden voorkomen en kan onderhoud worden geoptimaliseerd.

Procesoptimalisatie & energiebesparing

Door continu de kwaliteit van het energieverbruik te monitoren en te optimaliseren levert dit doorgaans 5% tot 30% CO2-reductie op! Onze software adviseert de meest optimale instellingen, waardoor de beste presentaties worden gegenereerd.

Contact

Wanneer u interesse heeft in de diensten van enerGQ, neem dan contact met ons op! Via Zero CO2 komt u in contact met enerGQ. Vanuit Zero CO2 zal een kennismakingsgesprek met u worden ingeplant. U kunt ook rechtstreeks contact met enerGQ opnemen (050)-5248370 of mail naar servicedesk@energq.com. Wij willen u vragen dan aan te geven dat u vanwege Zero CO2 contact legt.