We bieden software en advies voor heldere ESG-rapporten die bedrijven helpen hun niet-financiële doelen te halen

Wij moedigen bedrijven aan om een positieve gedragsverandering te integreren en duurzaamheid te stimuleren. Dit leidt tot het nemen van daadkrachtige acties.

Bedrijven zijn dan in staat maatschappelijk verantwoord te ondernemen, lange termijn waarde te creëren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Rapporteer efficiënt over ESG-doelen

Footprint

Medewerkers, klanten en leveranciers verwachten dat hun favoriete bedrijven hun invloed op natuur en milieu beheersen en beperken.

Alleen door gedetailleerde inzichten in de hele waardeketen kan de milieu-impact worden omgezet naar een duurzamere toekomst.

Organisaties zijn dan in staat data-driven beslissingen te nemen en specifieke stappen te zetten om hun duurzame doelstellingen te bereiken.

Mensen centraal

De spil van elke organisatie zijn de mensen. Zorgen voor hen is zorgen voor uw organisatie.

Persoonlijke groei, sociale gelijkheid, welvaart en welzijn resulteren in bevlogen collega’s, trouwe klanten en leveranciers.

Het volgen en verbeteren van deze criteria verhoogt de betrokkenheid van stakeholders en creëert nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling en groei

Maatschappelijk ondernemen

Goed bestuur omvat transparantie en effectieve communicatie met stakeholders en de gemeenschap.

Het naleven van de wetgeving inzake duurzaamheidsrapportage borgt loyaliteit en vertrouwen tussen stakeholders.

Door de ESG-positie te kennen voldoet een organisatie aan wetgeving inzake duurzaamheidsrapportage en aan de vraag van stakeholders.

Contact

Greenaumatic is aangesloten bij platform Zero CO2. Patrick ter Veer is onze contactpersoon.

Patrick ter Veer

adviseur en partner